Voetbalwedstrijd Helmond Sport – FC Eindhoven

In het kader van het remembrance weekend  (3, 4 en 5 mei) worden de veteranen en hun relatie uit Helmond en de Peellandregio uitgenodigd om (gratis) aanwezig te zijn bij de wedstrijd Helmond Sport – FC Eindhoven. Bijzonderheden volgen nog maar noteer de datum alvast in uw agenda!

Erkenning en waardering
Als erkenning en waardering voor onze veteranen en ter nagedachtenis aan degenen die gesneuveld zijn tijdens hun missie voor vrede en veiligheid, worden de veteranen en hun relatie uit Helmond en de Peellandregio uitgenodigd om als VIP gast op vrijdag 3 mei aanwezig te zijn bij de wedstrijd Helmond Sport – FC Eindhoven.  Programma Helmond Sport
Dit alles in het kader van het remembrance weekend (3 t/m 5 mei).

Opening 11 Luchtmobiele brigade
Deze avond wordt extra speciaal met een spectaculaire opening  door 11 Luchtmobiele Brigade. 11 Luchtmobiele Brigade | Koninklijke Landmacht | Defensie.nl

Inschrijving verplicht
Inschrijving verplicht met naam, adresgegevens via . Dit geldt ook voor je introducee. Tickets worden vooraf via mail toegestuurd.
Let op; Bij de ingang zal een 100% ID-check plaatsvinden om de veiligheid van het evenement te waarborgen.

Derde helft
Na het fluitsignaal is er een gezellig samenzijn waar we in een ontspannen sfeer verhalen kunnen delen, herinneringen kunnen ophalen en genieten van het gezelschap van mede-veteranen en supporters.

Details
Datum: Vrijdag 3 mei
Tijd: Gratis toegang vanaf 18.30 uur
Locatie: Helmond Sport Stadion